PLANTER TIL VIRKSOMHEDEN
MED EN GRØN PROFIL

Grønne omgivelser signalerer en grøn profil. Videnskab fortæller, at kunder og medarbejdere oplever glæde, ro og balance i et miljø indrettet med planter. Dertil er luftrensning er en anden fordel ved planter. Kort sagt vil planter på arbejdspladsen bidrage til et bedre miljø!

Vi vil gerne hjælpe dig med planteindretningen på din arbejdsplads. Vi yder en professionel rådgivning, der bl.a. hjælper med at finde de rette planter til jeres virksomhed. Vi lytter til Jeres ønsker og forventninger til plejekrav og tilretter den helt rigtige løsning for Jer!

Hent vores plantekatalogPlantekatalog
Violifigen leveret til shoemood i hendes butikOliventræ leveret til Donda ude foran deres restaurantKentia Palme leveret til REDO i fashion week

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD


PLANTER ØGER MEDARBEJDERNES GLÆDE OG REDUCERER STRESS

I den moderne virksomhed er planter et fantastisk element i indretningen. Videnskab fortæller, at planter reducerer stress, øger medarbejdernes glæde og forbedrer koncentration og effektivitet.

Violinfigen leveret til REDO i fashion week

RE DO copenhagen – CIFF
Sportstøj

Kentia Palme leveret til shoemood i hendes butik

Indretning hos Shoemood
Tøjkæde

VI ER MED HELE VEJEN I PROCESSEN

Vi hjælper med indretning, og hvordan vi optimalt benytter planter arbejdspladsen. Vi lytter til Jeres ønske og matcher det med planter som passer til lys- og fugtforholdene. Plejekravene skal også justeres efter den enkelte arbejdsplads og efterfølgende pleje.

Hvis I ønsker hjælp til pasning og pleje, tilbyder Plantekøb professionel plejeservice, så I er sikre på, at jeres planter altid har det godt.

VI HJÆLPER VIRKSOMHEDER MED SUNDE ARBEJDSPLADSER

cart