Krukker

Vi har et smalt, men eksklusivt udvalg af flotte krukker og potter til vores stueplanter. De er nøje udvalgt efter deres samspil med vores udvalg af større planter.

Vi er særligt stolte af vores kinesiske krukker, som alle er mellem 50-100 år gamle. Det er håndlavet keramik, som oprindeligt er brugt til at opbevare korn, men bliver nu genbrugt til interiørdesign i de danske hjem!
Er du miljøbevidst er det kinesiske keramik det oplagte valg.

Pris:
4795 kr
Fandt 9 produkter
Lys Equanimity Krukke
Fra 495 kr
Kobber Grå Krukke
Fra 695 kr
Lille Kinesisk keramik lys
Fra 1.450 kr
Kinesisk keramik Lys
Fra 2.150 kr
Lys Kinesisk (stor)
Fra 3.450 kr
Arctic White Krukke
Fra 75 kr
Matte Black Krukke
Fra 75 kr
Sandy Vibes Krukke
Fra 75 kr
Terrakotta
Fra 65 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 200kr rabat på dit første køb.


VORES KRUKKER

Der findes en masse gode grunde til at kaste sig ud i livet som planteforælder. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller noget helt tredje. Stueplanter giver liv til ethvert rum, skaber et bedre indeklima og stimulerer de grønne fingre. Hos Plantekøb er planter uden tvivl vores første og største kærlighed, men på en sikker andenplads kommer krukker og potter.

Planter ser nemlig bedst ud, når de kombineres med den helt rigtige krukke eller potte. Så forkæl din yndlingsplante og forfin din boligindretning med vores flotte og dekorative plantekrukker.

Vi har et smalt, men eksklusivt udvalg af forskellige krukker og potter. De er alle nøje udvalgte efter deres samspil med vores udvalg af større planter. Større stueplanter tager opmærksomhed og er en fantastisk måde at skabe dynamik i boligindretningen. De kræver dog de rette omgivelser for at kunne komme til sin fulde ret, og det handler blandt andet om valg af krukker.

EN FLOT KRUKKE TIL EN FLOT PLANTE

Tænk på krukker og potter som din stueplantes hjem. Ligesom i dit hjem er form, farve og materiale et vigtigt element for planters sundhed og udseende. En smuk plante bliver kun smukkere i den helt rigtige krukke. Det kan måske virke ligegyldigt, men farven på krukken kan være meget afgørende for hele plantens udtryk. Vores krukker er holdt i neutrale farvenuancer, så de passer ind i enhver boligindretning.

Det gør at planterne kan stå alene eller kombineres med andre stueplanter, uden at krukken tager fokus fra de fantastiske grønne blade. Materialet på din krukke er også med til at skabe et bestemt udtryk. Det rigtige valg kan variere alt efter hvilken stil, du ønsker at gå efter.

ÆGTE KERAMIK KRUKKER

F.eks. kan vores keramikkrukker både skabe et personligt eller et industrielt udtryk, mens vores potter i terrakotta kan give en varm og hyggelig stemning. Ligesom med materialet, er formen på krukken også vigtig. Ikke mindst fordi det påvirker din plantes trivsel og sundhed. Formen er med til at afgøre hvor meget plads din plante har til at vokse, hvor meget luft rødderne får, og hvor nemt planten kan holde en sund jord. Er du ude efter en af vores stueplante med tilhørende krukke, udvælger vi selvfølgelig den mest passende krukke til planten og dens behov. Overvejer du derimod en krukke uden plante, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning omkring størrelse og form.

Vi ser gerne at stueplanter bliver en inkluderet del af hjemmet og boligindretningen. Derfor har vi sørget for at vores krukker er enkelte, men elegante og kan bruges på flere måder. De kan sagtens imponere alene eller arrangeres i klynger for et mere samlet planteudseende. I vores eksklusive udvalg finder du blandt andet vores smukke vintagekrukker fra den indonesiske ø Java, vores unikke håndlavede kinesiske krukker, vores store elegante lerkrukker og vores mindre, mere klassiske terrakottapotter.

VI ELSKER KINESISK KERAMIK

Vi er især meget stolte af vores kinesiske krukker, der er mellem 50-100 år gamle. De er alle af håndlavet keramik og kan derfor variere i udtryk og patina. Det giver dem et personligt og unikt udseende, som kan være svært at finde i andre krukker på markedet. Desuden kommer krukkerne med en historie, da de oprindeligt er blevet brugt til at opbevare korn og vand. Nu bliver de genbrugt til interiørdesign i de danske hjem, hvor de pynter og imponerer. De kinesiske krukker er også et oplagt valg til dig, der er miljøbevidst og gerne vil undgå generiske produkter.

Krukker og potter er din plantes hjem, så vær omhyggelig i valget. Når du har fundet den rigtige krukke, klarer vi resten. Plantekøb leverer nemlig til hele Danmark, og vi leverer dine nye stueplanter og krukker direkte til din dør.