Tilbehør

Her finder du tilbehør til vores mange planter.
Vandkande 1L
Fra 165 kr
Bio·Bizz All Mix Jord
Fra 75 kr
Bio·Bizz Organisk Gødning - 500 ml
Fra 69 kr
Elektronisk Gavekort
Fra 200 kr
Omplantning til egen krukke
Fra 595 kr
Vandkande Stor
Fra 249 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse ny inspiration samt gode tilbud


Det bedste af det bedste

Udover vores brede udvalg af både store og små planter og krukker har vi et lille men nyttigtudvalg af forskelligt tilbehør dertil. Udvalget er konstant under udvikling. Vi er nemlig altid på udkig efter nye og spændende kvalitetsprodukter, der kan gøre plantelivet bedre og grønnere for dig og dine planter derhjemme. Hvad end det handler om plantepleje, ekstra services eller dekorative elementer, der kan opfriske indretningen, gør vi meget ud af at udvælge det bedste af det bedste. Vi synes nemlig, at kun det bedste er godt nok til vores grønne bofæller. Nyt tilbehør og kvalitetsprodukter kommer løbende til, så hold dig til for spændende nyheder.

Forkæl dine planter

Vi har tilbehør til dig, der vil give dine planter lidt ekstra omsorg og kærlighed. I vores udvalg finder du plejeprodukter af det hollandske mærke Biobizz, hvis produkter er fuldstændig naturlige og økologiske. Står du f.eks. og mangler jord til omplantning derhjemme, så er All Mix jordblanding et oplagt valg. Den fås i forskellige størrelser og indeholder alt det bedste til både dine store og små stueplanter. Af samme mærke fås en organisk gødning. Den er perfekt til alsidig plantepleje og sikrer, at dine planter forbliver sunde og flotte. Det er en flydende gødning, som indeholder alt det planterne skal bruge i hele vækst- og blomstringsperioden. Vi anbefaler, at den bruges i vækstsæsonen mellem april og oktober, og da produktet er helt naturligt, er der heldigvis ikke risiko for, at du giver dine planter for meget. En nem og sikker måde at pleje dine grønne planter på.

Udstyret skal være i orden

Alle der kaster sig ud i at have planter i hjemmet har prøvet det. Et glas, en kop eller en flaske… det er vandingsdag, og alt efter hvor mange planter man har i hjemmet, kan man hurtigt ende med at rende frem og tilbage mellem planter og vandhane. Enhver planteelsker ved, at udstyret skal være i orden, hvis man vil have sunde og flotte planter, og frem for alt er en god vandkande et must-have. Vandkanden er uundværlig for en mere præcis og effektiv vanding, hvis du vil holde dine indendørsplanter grønne og frodige. Desuden må en vandkande selvfølgelig også godt se dekorativud. Se bare vores flotte vandkande i messing. Den fortjener helt klart en bedre plads i hjemmet end under vasken eller i skabet. Spar dig selv de små løbeture mellem planter og vandhane og gør det nemt med en smuk og brugbar vandkande.

Giv et gavekort

Kunne du godt tænke dig at give en grøn gave til en anden, men kan du ikke helt beslutte dig for hvad? Eller er du i tvivl om din gode ven er til det æstetiske og populære Snoet Gummitræ eller en frodig klassiker som vores Monstera Deliciosa? Så er vores elektroniske gavekort en nem og belejlig gave at give. Gavekortet gælder til vores webshop og indeholder en personlig rabatkupon, som du modtager elektronisk. Du bestemmer selv beløbet, så der er mulighed for at give lidt af hvert i forskellige prislejer. Tag et kig på vores stueplanter, små planter eller krukker for at få inspiration.

En ekstra service

En anderledes slags tilbehør er vores omplantningsservice, hvor vi hjælper dig med at omplante en plante til din egen krukke. Vi hjælper dig faktisk ikke kun, vi gør det for dig. Har du f.eks. købt en stueplante hos os, men ønsker den plantet i en krukke, du har i forvejen, så gør vi det gerne for dig. Vi kommer med din nye plante og jorden dertil, og alt du skal gøre, er at have en krukke. Slip for besværet med omplantning og lad os gøre det for dig. Skulle du være i tvivl om din krukke er egnet til en plante, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning omkring størrelse og form.

cart