Plantepakker

Se vores specielle udvalg af stueplanter til alle hjem og boligindretninger. Gummitræer, violinfigener eller bananpalmer - mulighederne er mange! Vores stueplanter fås i mange størrelser med tilhørende krukker. Levering i hele Danmark.
Lille Plantepakke
Fra 1.200 kr
Den Klassiske Plantepakke
Fra 5.470 kr
Lille Luftrensende plantepakke
Fra 2.590 kr
Stor Luftrensende plantepakke
Fra 5.180 kr
Junglepakke
Fra 5.030 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse ny inspiration samt gode tilbud


Forskellige plantepakker

Klassikeren

Giv hjemmet eller kontoret et friskt grøn pust! Vores plantepakke Klassikeren består af en håndfuld nøje udvalgte stueplanter fra vores sortiment. Disse planter kan du ikke kan gå galt med. De er nemme at pleje og giver farve og liv til ethvert rum.

Med Klassikeren har du både mulighed for at skabe et tropisk og kontrastfyldt hjørne ved at samle alle planterne eller sprede dem mere ud, så hver plante fremhæves. Samlingen er også perfekt til dig, der har brug for en nem og smuk opgradering i hjemmet eller på kontoret. Uanset hvor du placerer dem, sikre disse elskede bestsellere at vække beundring i de mest triste hjørner og kroge. 

 

Lille Luftrensende 

Giv dit hjem eller kontor nyt liv med denne samling af luftrensende planter. Glem alt om alverdens elektroniske luftrensere. Vores plantepakke består af en samling stueplanter, der er kendte for at være både smukke og naturligt luftrensende.

Kentiapalmen, Gummitræet og bregnen er planter, der producerer masser af ilt og renser luften for støvpartikler og usunde stoffer – og faktisk producere Gummitræet mere ilt end mange andre planter. Plantepakken Lille Luftrensende er til dig, der har brug for et friskt pust og et boost af glædeshormoner samlet i en elegant og frodig treenighed. 

cart