Terrakotta

Vores Terrakotta krukker er af den bedste kvalitet og kommer fra det Nord-Italienske potteri Euganea Vasi. Familien bag har produceret terrakotta krukker i over 50 år og kærligheden og passionen kan ses i kvaliteten og detaljerne.

Pris:
75 kr
Fandt 1 produkter
10263
Terrakotta
Fra 65 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 200kr rabat på dit første køb.


TERRAKOTTA KRUKKER

Vores Terrakotta krukker anvendes til vores Små Planter og kommer i størrelser Ø13 og Ø15. Størrelsen af rodnettet på de små planter er forskellige og derfor matcher vi størrelsen på krukken til den individuelle plante.

Hver af de små planter har angivet størrelsen på deres plastpotte, så du kan måle om du har en krukke derhjemme, som allerede passer. Ellers bestiller du en Terrakotta krukke hos os, som vi sender trygt og sikkert med pakkepost til din dør eller din lokale pakkeshop.

TERRAKOTTA SENDES SOM PAKKEPOST

Vores spændende koncept med at sende små planter og terrakotta krukker som pakkepost gør det utroligt nemt og fleksibelt at blive planteejer. Vi fører et udvalg på mellem 20-40 planter, som skifter afhængig af sæson, trends og indkøbsmuligheder.

For at sikre, at planterne eller krukkerne ikke tager skade i forsendelsen pakker vi dem meget grundigt ind. Vi anvender kun FSC godkendt pap og fyld, og sørger for at varererne pakkes med den største kærlighed.
Husk, at hvis din krukke skulle gå i stykker i forsendelsen tilbyder vi fuld garanti. Send blot et billede af varen og vi refunderer beløbet eller sender en ny omgang.

Vi anvender GLS, som fragtmetode, da vi mener at deres afleveringsflow er det bedste.