Små planter

Vi leverer små planter som pakkepost - Pakkes med kærlighed og fuld garanti! Fri fragt over 499.- ellers 49kr med GLS
Slørasparges Asparagus Setaceus
Fra 75 kr
Aglaonema 'Greyhound'
Fra 149 kr
Aglaonema 'King of Siam'
Fra 149 kr
Aglaonema 'Lemon Mint'
Fra 149 kr
Aglaonema 'Matcha Lemon'
Fra 139 kr
Aglaonema 'White Joy'
Fra 139 kr
Aglaonema 'Maria'
Fra 109 kr
Aglaonema 'Pink Valentine'
Fra 199 kr
Aglaonema 'Salmon Fantasy'
Fra 139 kr
Aglaonema 'White Kiwi'
Fra 145 kr
Alocasia Pink Dragon
Fra 169 kr
Anthurium Clarinervium
Fra 399 kr
Calathea 'Beauty Star'
Fra 119 kr
Calathea Makoyana
Fra 159 kr
Calathea Orbifolia
Fra 159 kr
Calathea Roseopicta 'Illustris'
Fra 117 kr
Clusia Rosea Princess
Fra 165 kr
Hvide Roser 40 - 60 cm
Fra 250 kr
Røde Roser 40 - 60 cm
Fra 250 kr
Pink Roser 40 - 60 cm
Fra 250 kr
Ficus Elastica Abidjan
Fra 99 kr
Ficus Tineke
Fra 99 kr
Fiskeben 'Maranta Leuconeura'
Fra 119 kr
Maranta Leuconeura 'Lemon Lime'
Fra 129 kr
Kalanchoe Tetraphylla
Fra 95 kr
Lille Violinfigen
Fra 109 kr
Monstera Adansonii
Fra 125 kr
Paradistræ
Fra 85 kr
Philodendron Birkin
Fra 119 kr
Philodendron 'Brazil'
Fra 85 kr
Syngonium Podophyllum 'Golden'
Fra 149 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse ny inspiration samt gode tilbud


SMÅ PLANTER MED STORE PERSONLIGHEDER

Er du klar til at give boligindretningen et nyt frisk udseende, men har ikke nok plads til store stueplanter? Det er intet problem, da vores små og elegante planter ser dog mindst lige så fantastiske ud. Der er altid plads til de små planter. De fylder mindre og kan sendes direkte til din dør med pakkepost - nemt og fleksibelt.

SE VORES UDVALG AF SMÅ PLANTER

Hos Plantekøb har vi et bredt udvalg af små planter, der alle er nøje udvalgte. Uanset om du er til nogle af de grønne klassikere eller de mere unikke og specielle planter, så har vi lidt af hvert. Hver lille plante bringer en tropisk stemning med sig, der forskønner din stue, dit soveværelse eller dit kontor. Vi ved godt, at store planter umiddelbart kan virke vildere, flottere og mere iøjnefaldende i forhold til den lille støvede plante, der står gemt væk på bogreolen.

De små planter behøver dog slet ikke være kedelige. Tag bare et kig på vores karakteristiske Fiskeben 'Maranta Leuconeura', der ligner et lille kunstværk. Eller tjek den elegante Skønhedsstjerne, som uden tvivl lever op til sit navn. Du kan også tage et kig på nogle af vores Favoritter. Her har vi samlet vores bedst sælgende små planter, som du ikke kan gå galt med. Du finder blandt andet forskellige typer af de populære Aglaonemaer, den ekstraordinært smukke Alocasia Pink Dragon og den elegante Anthurium Clarinervium.

LILLE OG PRAKTISK - DET ER VORES SMÅ PLANTER

Måske er du på udkig efter den helt perfekte plante til et helt særligt sted. Vores små planter fylder naturligvis ikke meget. Det betyder de er lidt nemmere at finde plads til - både hvis de skal stå alene eller sammen med andre planter i klynger. Der findes ikke grænser for, hvor du kan få en lille grøn plante til at pynte. De kan fungere som dekoration på et spisebord, pynt i vindueskarmen eller som en naturlig måde at skabe højde på, f.eks. på en høj hylde eller reol.

Planterne giver ikke kun en hyggelig stemning. Flere af dem er særligt kendte for deres luftrensende egenskaber, hvilket gør dem specielt egnet til kontoret, soveværelset eller andre rum, hvor ren luft ønskes. Udover at passe ind i enhver boligindretning er vores små planter også nemme at pleje. Størstedelen af dem kræver ikke meget opmærksomhed og trives med forhold, der findes i hjemmet. De foretrækker indirekte lys og skal helst holdes væk fra direkte sollys. De skal vandes hver eller hver anden uge og kan godt overleve en glemt vanding her og der. Det betyder også, at de små planter er perfekte til nybegynderen eller til dig som tror, du ikke har grønne fingre.

FIND EN LILLE PLANTE SOM GAVE

Vi tror på, at alle har godt af lidt grønt i deres liv, og små planter er en oplagt måde at forskønne andres liv på. Der er ingen skam i at give en buket blomster som gave til vennen eller værtinden, men hvis du vil give en grøn gave med lang holdbarhed, er det en plante du skal gå efter. Det kan være svært at vælge en plante til en anden, især hvis du ikke kender deres hjem og eller dedikation til at holde en plante i live. Vores udvalg har heldigvis lidt af hvert. Har du svært ved at vælge, er det også muligt at købe et gavekort til hele vores sortiment. Du bestemmer selv beløbet og får tilsendt et elektronisk gavekort, der er lige til at printe ud.

SMÅ PLANTER SENDT SOM PAKKEPOST

Det er nemt at skabe et grønt rum fyldt med liv med små planter, og når du handler hos Plantekøb, gør vi det ekstra nemt for dig. Vi leverer nemlig vores små planter som pakkepost med GLS. Vi pakker dem forsigtigt og med kærlighed, så vi kan sikre dig, at din plante holder sig frisk på rejsen. Husk, at hvis der skulle ske din plante eller krukke noget i rejsen til dig, så erstatter vi skaden eller sender en ny vare!

cart