lemon lime
maranta leuconeura
maranta leuconeura
maranta leuconeura
lemon lime

Maranta Leuconeura 'Lemon Lime'

129 kr204 kr

HØJDE 20 - 30 cm
INDIREKTE LYS
100 % garanti
Vælg din krukke her
Ingen krukke
Ryd
Kundeservice
+4528782618
100% TILFREDSHEDSGARANTI
Vi vil altid garantere for kvaliteten af vores planter og kan med tryghed tilbyde dig 100% tilfredshedsgaranti.

Skulle du imod forventning ikke være glad for din nye plante vil vi tilbyde dig en ny eller give dig pengene retur! Vi går op i tilfredse kunder. Derfor kan du altid handle trygt hos os når du køber dine nye planter. Du vil altid være i gode hænder og vi vil give dig en god oplevelse både før, under og efter dit køb.

Hvis du ønsker, at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du kontakte os på mail på [email protected].

 Når vi har modtaget din henvendelse vil vi tage hånd om sagen og vende retur inden for 2 arbejdsdage.
HVORDAN VÆLGER VI PLANTEN
Vi vil altid tilbyde dig en frisk, sund og flot plante som vi selv kan stå 100% indenfor. Når du køber en plante hos os, vil vi personligt selv plukke det flotteste og sundeste eksemplar ud af mange til dig og dit hjem.
PLACERING OG VEJLEDNING
Afhængigt af hvilken plante du vælger, har de forskellige behøv i forhold til placering og pleje for at trives bedst muligt i dit hjem. Nogle kræver mere omsorg og vanding end andre, mens nogle kan passe sig selv bedre. Du kan læse mere om pleje og hvad netop den plante som du har valgt, har brug for længere nede på denne side. Vi står som altid også klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis der skulle være nogen tvivl eller hvis du skulle have nogle spørgsmål – kontakt os endelig!

Hvis du køber en plante hos os med krukke, hjælper vi også med placering og vejledning når vi afleverer planten (Gælder kun i København og omegn).
Fremragende - 4.8 ud af 5 five stars!
Fungerede perfekt
Nemt at bruge hjemmesiden, levering og gode råd til pasning/vanding.
Christian Trasborg-Jensen
Virkelig god og hurtig kundeservice
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Camilla
Fantastisk service og top kvalitet på..
Fantastisk service og top kvalitet på planterne. Vi købte 4 planter og to krukker. Alt ble leveret og installeret indenfor aftalt tid og med godt humør. Kan varmt anbefales!
Johan
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse - super god service!
Sune
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Christian
Super oplevelse
Super oplevelse - nem og perfekt levering!
Nina M.
Service minded
Service minded! Go hjælp!
Ida
Helt fantastisk service og guidens.
Helt fantastisk service og guidens. Er så glad for min nye plante som giver liv til rummet
Jimmie Larsen
Alt perfekt og personligt elsker det
Alt perfekt og personligt elsker det
Anne
Rigtig gode erfaringer med Plantekøb
Jeg har brugt Plantekøb som leverandør i flere omgange. Det har hver gang været en positiv oplevelse. Planterne har alle været af højeste kvalitet og den medfølgende vejledning om deres optimale pleje har været meget værdifuld.
Laust Knudsen
Tak fra en tilfredskunde.
Jeg har nu handlet hos Plantekøb to gange og er meget tilfreds. Deres service og kundepleje er above and beyond. Planterne er superfine. Alt er godt. Tak Philip - 5 stjerner fra mig. ♥
Kira Bodensted
Meget tilfreds
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Karin Vestergaard
Amazing service and quality plants!
Received my plants very quickly and they were all in great condition. Plantekoeb was also very flexible with their delivery which was very helpful. Overall, great service!
ymt
Meget høj kvalitet på planterne
Meget høj kvalitet på planterne og fantastisk service. Anbefales.
Mark Jørgensen
lemon lime
BESKRIVELSE

MARANTA LEUCONEAURA 'LEMON LIME'

Maranta Leuconeura 'Lemon Lime'  går også  under navnet Fiskeben. Ligesom dens fætter er ’Lemon Lime’ en de mest populære små planter blandt entusiaster takket være dens farverige og prangende blade. Det er ikke svært at se, hvor planten har fået sit navn fra.

De prangende blade har fiskebenslignende mønstre i limegrønne og gullige farver, der giver planten et helt eventyrligt udtryk, og de næsten neon grønne nuancer kan uden tvivl lyse ethvert rum op. Bladene ændrer ofte farve efterhånden, som planten vokser og modnes, hvilket gør den til en unik plante at have stående i hjemmet. 

’Lemon Lime’ er også god til dig, der gerne vil skabe en samling af eksotiske stueplanter. Planten er nemlig kendt for sin evne til at formere sig hurtigt og har nemt ved at danne nye skud. Har du lidt grønne fingre, kan de nye skud bruges til at lave små stiklinger, der kan plantes på ny i separate potter. Udover sit grønne og frodige udseende er ’Lemon Lime’ også kendt for sine luftrensende egenskaber, hvilket gør den til en ideel plante at have i hjemmet eller på kontoret.

Pleje

Heldigvis er vores Maranta Leuconeura 'Lemon Lime’ ikke kun utrolig smuk at se på, den er også virkelig nem at passe. Planten er god til både nybegynderen og den erfarne planteelsker, da den ligner en million, men kun kræver minimal pleje. 

Generelt trives planten i al slags belysning, både indirekte lys og en mere dæmpet belysning, og skal bare holdes væk fra en placering i direkte sollys. Fiskebensplanten har brug for regelmæssig vanding, hvor jorden får lov at tørre lidt ud mellem vandingerne. Pas på med at vande for meget og undgå at den står i vand, da det kan føre til rodråd.

Overordnet set er ’Lemon Lime’ en nem plante at pleje og med regelmæssig vanding, den rette belysning og lidt gødning i ny og næ, vil du have en sund og smuk plante i lang tid. Er du interesseret i en lignende plante, så tag et kig på vores Fiskeben 'Maranta Leuconeura'.

Planten er let pleje
Placeres i indirekte lys
Vandes ca. 1 gang hver uge
Planten måler ca. 20 - 30 cm fra gulv til top.
Inderkrukken måler 12 cm
1