Alle stueplanter

Se vores specielle udvalg af stueplanter til alle hjem og boligindretninger. Gummitræer, violinfigener eller bananpalmer - mulighederne er mange! Vores stueplanter fås i mange størrelser med tilhørende krukker. Levering i hele Danmark.Store planter er et fantastisk indslag i din boligindretning. Stueplanter giver dynamik og karakter til et rum og udover at være æstetiske giver de også et godt indeklima.
Strelitzia Nicolai Augusta
Fra 3.450 kr
Strelitzia Nicolai
Fra 995 kr
Snoet Gummitræ
Fra 1.395 kr
Opstammet Gummitræ
Fra 1.350 kr
Opstammet Violinfigen
Fra 2.195 kr
Forgrenet Violinfigen
Fra 1.995 kr
Flerstammet Violinfigen
Fra 1.795 kr
Violinfigen
Fra 595 kr
Opstammet Ficus Audrey
Fra 1.795 kr
Kentiapalme
Fra 1.095 kr
Bananpalme
Fra 750 kr
Opstammet Monstera
Fra 1.250 kr
Monstera Deliciosa
Fra 395 kr
Philodendron Congo Rojo
Fra 795 kr
Ficus Elastica Tineke
Fra 750 kr
Veitchia Palme
Fra 5.395 kr
Dracaena Janet Lind
Fra 1.295 kr
Alocasia Zebrina
Fra 750 kr
Alocasia Lauterbachiana
Fra 895 kr
Strelitzia Reginae
Fra 1.450 kr
Oliventræ Med Tyk Stamme
Fra 2.695 kr
Oliventræ med tynd stamme
Fra 1.795 kr
Lille Plantepakke
Fra 1.200 kr
Den Klassiske Plantepakke
Fra 5.470 kr
Lille Luftrensende plantepakke
Fra 2.590 kr
Stor Luftrensende plantepakke
Fra 5.180 kr
Junglepakke
Fra 5.030 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse ny inspiration samt gode tilbud


Se vores specielle udvalg af stueplanter

til alle slags hjem og boligindretninger. Gummitræer, violinfigener eller bananpalmer - mulighederne er mange. Vi ved godt, at det kan være svært at vælge, når du er på udkig efter en plante. Er det til hjemmet, til kontoret eller skal du forkæle en anden med lidt grøn kærlighed? Der er mange forskellige faktorer, der skal overvejes - størrelse, farve, plejebehov og det overordnede udtryk. Heldigvis har vi et smukt og bredt sortiment!

At bringe grønne planter indenfor

er en ideel måde at skabe en varm og personlig stemning i ethvert rum. De skaber liv, renser luften og giver et godt humør. Stueplanter kan bruges til skabe opmærksomhed og lede blikket hen på særlige steder. De kan bruges til at fremhæve indretningen eller som fantastiske levende kunstværker i sig selv. Uanset hvad slags planteven du er på udkig efter, har vi planter til alle slags rum og boligstil. Alle vores stueplanter fås i forskellige størrelser og tilhørende elegante krukker, der passer ind i indretningen.

Har du svært ved at vælge én enkelt plante, eller er du på udkig efter en større samling af stueplanter? Så kan du gå på udkig i vores Plantepakker. Her får du en nøje udvalgt samling af smukke planter, der øjeblikkeligt kan forandre et rum til det grønnere.

cart