Monstera Andosinii

Monstera Adansonii

125 kr200 kr

HØJDE 15 - 25 cm
INDIREKTE LYS
100 % garanti
Vælg din krukke her
Ingen krukke
Ryd
Kundeservice
+4528782618
100% TILFREDSHEDSGARANTI
Vi vil altid garantere for kvaliteten af vores planter og kan med tryghed tilbyde dig 100% tilfredshedsgaranti.

Skulle du imod forventning ikke være glad for din nye plante vil vi tilbyde dig en ny eller give dig pengene retur! Vi går op i tilfredse kunder. Derfor kan du altid handle trygt hos os når du køber dine nye planter. Du vil altid være i gode hænder og vi vil give dig en god oplevelse både før, under og efter dit køb.

Hvis du ønsker, at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du kontakte os på mail på [email protected].

 Når vi har modtaget din henvendelse vil vi tage hånd om sagen og vende retur inden for 2 arbejdsdage.
HVORDAN VÆLGER VI PLANTEN
Vi vil altid tilbyde dig en frisk, sund og flot plante som vi selv kan stå 100% indenfor. Når du køber en plante hos os, vil vi personligt selv plukke det flotteste og sundeste eksemplar ud af mange til dig og dit hjem.
PLACERING OG VEJLEDNING
Afhængigt af hvilken plante du vælger, har de forskellige behøv i forhold til placering og pleje for at trives bedst muligt i dit hjem. Nogle kræver mere omsorg og vanding end andre, mens nogle kan passe sig selv bedre. Du kan læse mere om pleje og hvad netop den plante som du har valgt, har brug for længere nede på denne side. Vi står som altid også klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis der skulle være nogen tvivl eller hvis du skulle have nogle spørgsmål – kontakt os endelig!

Hvis du køber en plante hos os med krukke, hjælper vi også med placering og vejledning når vi afleverer planten (Gælder kun i København og omegn).
Fremragende - 4.8 ud af 5 five stars!
Fungerede perfekt
Nemt at bruge hjemmesiden, levering og gode råd til pasning/vanding.
Christian Trasborg-Jensen
Virkelig god og hurtig kundeservice
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Camilla
Fantastisk service og top kvalitet på..
Fantastisk service og top kvalitet på planterne. Vi købte 4 planter og to krukker. Alt ble leveret og installeret indenfor aftalt tid og med godt humør. Kan varmt anbefales!
Johan
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse - super god service!
Sune
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Christian
Super oplevelse
Super oplevelse - nem og perfekt levering!
Nina M.
Service minded
Service minded! Go hjælp!
Ida
Helt fantastisk service og guidens.
Helt fantastisk service og guidens. Er så glad for min nye plante som giver liv til rummet
Jimmie Larsen
Alt perfekt og personligt elsker det
Alt perfekt og personligt elsker det
Anne
Rigtig gode erfaringer med Plantekøb
Jeg har brugt Plantekøb som leverandør i flere omgange. Det har hver gang været en positiv oplevelse. Planterne har alle været af højeste kvalitet og den medfølgende vejledning om deres optimale pleje har været meget værdifuld.
Laust Knudsen
Tak fra en tilfredskunde.
Jeg har nu handlet hos Plantekøb to gange og er meget tilfreds. Deres service og kundepleje er above and beyond. Planterne er superfine. Alt er godt. Tak Philip - 5 stjerner fra mig. ♥
Kira Bodensted
Meget tilfreds
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Karin Vestergaard
Amazing service and quality plants!
Received my plants very quickly and they were all in great condition. Plantekoeb was also very flexible with their delivery which was very helpful. Overall, great service!
ymt
Meget høj kvalitet på planterne
Meget høj kvalitet på planterne og fantastisk service. Anbefales.
Mark Jørgensen
BESKRIVELSE

MONSTERA ADANSONII

Monstera Adansonii er en del af Araceae-familiens blomstrende planter og er en anderledes og lidt mere kæk variant end sin velkendte søster Monstera Deliciosa. Plantens blade er lidt mindre og hjerteformede med en tyk, voksagtig tekstur. Bladene har også store ovale huller, som man kender det fra en schweizisk ost.

Derfor kaldes den også schweizisk osteplante. Normalt hører denne jungleskønhed hjemme i Central- og Sydamerika, men dens eksotiske udseende har gjort den til en klar favorit, når det kommer til stueplanter.

PLEJE AF MONSTERA ADANSONII

Monstera Adansonii er en forholdsvis nem at pleje. På grund af plantens tropiske ophav er den vant til at trives i ly af større træer i junglen, så den foretrækker en skyggefuld placering. Den kan godt lide en fugtig men ikke gennemblødt jord, så en god idé er at tjekke jorden inden vanding. Føles jorden næsten tør, er det tid til at vande den.

Adansonii er hurtigvoksende og elsker at klatre. I naturen vil planten typisk støtte sig til et træ, men det kan heldigvis nemt simuleres hjemme i stuen ved at sætte en pind i midten af potten, som planten kan støtte sig til. Den kan dog også sagtens vokse fint uden.

Monstera Adansonii skyder løbende nye blade og stængler. I takt med dette går der ældre til, hvorfor man skal trimme gule blade af med løbende mellemrum. Dette er ikke udtryk for en syg  plante, men blot en del af dens naturlige vækstcyklus.

 

Moderat krævende
Placeres i skygge
Vandes når jorden er tør
Planten måler ca. 15 - 25 cm fra gulv til top.
Inderkrukken måler 10 cm
1