ficus elastica tineke

Ficus Tineke

99 kr164 kr

HØJDE 30 - 40 cm
INDIREKTE LYS
100 % garanti
Vælg din krukke her
Ingen krukke
Ryd
Kundeservice
+4528782618
100% TILFREDSHEDSGARANTI
Vi vil altid garantere for kvaliteten af vores planter og kan med tryghed tilbyde dig 100% tilfredshedsgaranti.

Skulle du imod forventning ikke være glad for din nye plante vil vi tilbyde dig en ny eller give dig pengene retur! Vi går op i tilfredse kunder. Derfor kan du altid handle trygt hos os når du køber dine nye planter. Du vil altid være i gode hænder og vi vil give dig en god oplevelse både før, under og efter dit køb.

Hvis du ønsker, at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du kontakte os på mail på [email protected].

 Når vi har modtaget din henvendelse vil vi tage hånd om sagen og vende retur inden for 2 arbejdsdage.
HVORDAN VÆLGER VI PLANTEN
Vi vil altid tilbyde dig en frisk, sund og flot plante som vi selv kan stå 100% indenfor. Når du køber en plante hos os, vil vi personligt selv plukke det flotteste og sundeste eksemplar ud af mange til dig og dit hjem.
PLACERING OG VEJLEDNING
Afhængigt af hvilken plante du vælger, har de forskellige behøv i forhold til placering og pleje for at trives bedst muligt i dit hjem. Nogle kræver mere omsorg og vanding end andre, mens nogle kan passe sig selv bedre. Du kan læse mere om pleje og hvad netop den plante som du har valgt, har brug for længere nede på denne side. Vi står som altid også klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis der skulle være nogen tvivl eller hvis du skulle have nogle spørgsmål – kontakt os endelig!

Hvis du køber en plante hos os med krukke, hjælper vi også med placering og vejledning når vi afleverer planten (Gælder kun i København og omegn).
Fremragende - 4.8 ud af 5 five stars!
Fungerede perfekt
Nemt at bruge hjemmesiden, levering og gode råd til pasning/vanding.
Christian Trasborg-Jensen
Virkelig god og hurtig kundeservice
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Camilla
Fantastisk service og top kvalitet på..
Fantastisk service og top kvalitet på planterne. Vi købte 4 planter og to krukker. Alt ble leveret og installeret indenfor aftalt tid og med godt humør. Kan varmt anbefales!
Johan
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse - super god service!
Sune
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Christian
Super oplevelse
Super oplevelse - nem og perfekt levering!
Nina M.
Service minded
Service minded! Go hjælp!
Ida
Helt fantastisk service og guidens.
Helt fantastisk service og guidens. Er så glad for min nye plante som giver liv til rummet
Jimmie Larsen
Alt perfekt og personligt elsker det
Alt perfekt og personligt elsker det
Anne
Rigtig gode erfaringer med Plantekøb
Jeg har brugt Plantekøb som leverandør i flere omgange. Det har hver gang været en positiv oplevelse. Planterne har alle været af højeste kvalitet og den medfølgende vejledning om deres optimale pleje har været meget værdifuld.
Laust Knudsen
Tak fra en tilfredskunde.
Jeg har nu handlet hos Plantekøb to gange og er meget tilfreds. Deres service og kundepleje er above and beyond. Planterne er superfine. Alt er godt. Tak Philip - 5 stjerner fra mig. ♥
Kira Bodensted
Meget tilfreds
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Karin Vestergaard
Amazing service and quality plants!
Received my plants very quickly and they were all in great condition. Plantekoeb was also very flexible with their delivery which was very helpful. Overall, great service!
ymt
Meget høj kvalitet på planterne
Meget høj kvalitet på planterne og fantastisk service. Anbefales.
Mark Jørgensen
BESKRIVELSE

FICUS TINEKE

Ficus Tineke er en forholdsvis ny variation af gummiplanten Ficus Elastica Abidjan og er en plante med variegation. Det betyder, at den har flere farver i forskellige nuancer. Det er en smuk og farverig plante, der kan skabe kontrast til de klassiske grønne stueplanter.

Med nuancer af mørkegrøn, creme og endda lidt lyserød har den et blødt men dragende udtryk. Planter med store brogede blade som ’Tineke’ er forholdsvis sjældne og derfor meget populære blandt planteelskere på grund af deres specielle udseende. Søger du en gummiplante med et anderledes udseende, så er Ficus Tineke varianten den helt rigtige.

PLEJE AF FICUS TINEKE

Til forskel fra dens fætter kræver den brogede gummifigen en anelse mere opmærksomhed, men er stadig forholdsvis enkel at pleje. Den skal have lidt mindre lys og er mere følsom over for overvanding. Planten kan godt tåle en placering i svagt lys, men får den for lidt, vil det resultere i mindre brogede nye blade.

En ideel placering er f.eks. i stuen nær et vindue, da den gerne vil stå lyst, men ikke i direkte sollys. For at undgå overvanding, anbefaler vi vanding ca. 1 gang hver anden uge. Hellere en jord der er for tør end for fugtig til denne eksotiske skønhed.

Giver du Ficus Tineke den rette opmærksomhed, kan du få glæde af de store brogede og unikke blade, der kan pynte i hjemmet mange år frem.

Moderat krævende
Placeres i indirekte lys
Vandes ca. 1 gang hver anden uge
Planten måler ca. 30 - 40 cm fra gulv til top.
Inderkrukken måler 13 cm
21