Hos Plantekøb omdanner vi kontorer til grønne områder

Se vores plantekatalog

Alt-i-én løsning

Vi tilbyder en samlet løsning der tillader jer at fokusere og arbejde uden at processen optager ressourcer. Alle vores planter leveres plantet og vi løfter altid planterne ind på den ønskede placering. Vi rådgiver og vejleder om pleje, så planterne vil trives i mange år frem.

Planter gavner kontoret på mange måder

Planter hjælper med at reducere stress, renser luftkvaliteten på kontoret og skaber et indbydende miljø, som øger kreativiteten og produktivitet blandt medarbejderne.

Personlig og individuel rådgivning

Vi tilbyder alt fra plantepakker til mere unikke og skræddersyede løsninger. Uanset hvad du ønsker, så vil vi sammen finde den perfekte løsning, som opfylder jeres vision om den moderne arbejdsplads. Vi starter oftest med et visit på kontoret for at se mulighederne. Her gennemgår vi jeres umiddelbare ønsker til plantetyper. Her matcher vi dem med plejeforhold og lysindfald for hvert lokale. Er det ikke muligt at komme på visit gennemgår vi lokaler på fx FaceTime.

Planter af ekstraordinær kvalitet

Vi udvælger omhyggeligt hver enkelt plante for at være sikker på, at den er sund, symmetrisk og
smuk. Vores omfattende netværk af gartnerier giver os mulighed for kun at vælge det bedste og mest bæredygtige produkt. Vi bruger i høj grad danske planteskoler. Alt sammen produceret af slow-grow og uden kunstig belysning.

Kontakt os for individuelt tilbud


Vores cases

Lær mere om vores succesfulde cases og resultater i samarbejde med vores kunder.
Hellig Kors Kirke
Hellig Kors Kirke ønskede at indrette deres nylige renoveret møderum med flotte planter. Vi blev enige om, at vælge få, men store og prægtige planter, hvor valget faldt på store opstammede Violinfigener, en fyldig Monstera Xanadu og en Strelitzia Nicolai. Det var vigtigt at krukkerne skulle passe med kirkes rustikke omgivelser, hvorfor vi valgte vores…
Ansgar Kirke
Ansgar Kirke ønskede store planter til "Skibet", som det store menigheds lokale hedder. Kunden ønskede store kroner, som var ca 3 meter høje. Her faldt valget på Opstammede Violinfigener med tynde stammer og meget fyldige kroner. Træerne skulle være min 3 meter, for at nå op til vinduerne, så deres blade kan trives i de…
Femte
Femte er et stort kontorfælleskab på Bredgade, som huser diverse selvstændige firmaer. De ønskede en fælles løsning på ca 30 planter og krukker til de nyrenoverede lokaler. Vi håndplukkede alle planter direkte hos leverandøren og havde derfor 100% indflydelse på valget af hver enkelt plante og krukker.   Efterfølgende rådgav vi rengøringspersonalet i pleje og…
The Set
The Set er et event lokation i Kødbyen, som huser arrangementer af alle typer. Lokalerne anvendes både til fester, receptioner og møder. Kunden ønskede et simpel, men flot løsning. Valget faldt på Kinesiske Krukker med flotte Forgrenede Violinfigener i absolut top kvalitet. Vi har efterfølgende besøgt the set flere gange og planterne trives virkelig godt…
The Silo
The Silo bad os om at indrette en af deres Penthouse lejligheder med flotte planter. Den storslåede lejlighed har 6 meter til loftet og derfor skulle planterne have noget højde og fylde for at balancere i rummet. Et kæmpe Strelitzia Nicolai, en kæmpe Monstera og en stor Ficus Audrey var blandt de valgte planter. De…
Carlsberg
Carlsberg ønskede planter til deres Gamle Glyptotek. Det var vigtigt at planter og krukker var af rustisk udseende, da det skulle passe ind i de gamle, men yderst velbevarede lokaler. Vi anvendt et udgangspunkt, som virkelig var less is more. Store Violinfigener på 350cm i store kinesiske keramik krukker (disse passede perfekt til miljøet), samt…

Alt-i-én løsning

Vi hjælper dig fra A-Z – så du kan bevare fokus på din virksomhed. Se venligst hvordan vores samarbejde vil foregå

Virksomhedsbesøg & Dialog

Vi gennemgår jeres ønsker og sammen udvælger vi planter, som passer jeres kontor. Vi afstemmer altid plejeforhold og lokalernes individuelle miljø, hvor vi bl.a. kigger vi lysindfald, radiatorer, eksisterende møbler og lign.. Plejekravene skal også tilpasses efter den enkelte arbejdsplads og efterfølgende pleje. Du kan enten vælge et skræddersyet tilbud eller se vores Plantepakker.

Plantevalg og indkøb

Efter vores indledende dialog vil vi give jer et samlet tilbud på planter, potter, transport og installation. Vi udvælger omhyggeligt de sundeste og smukkeste planter fra vores omfattende netværk af avlere. Alle planter vækstes som "Slow-Grow-planter", uden kunstig belysning og kemikalier. Vi anvender i så vidt omfang som muligt danske gartnerier.

Levering og montering

Vi får snavsede hænder og ordner alt plantning i potter og transporterer dem til jeres kontor. Hvis dit kontor ligger i Københavnsområdet, leverer og installerer vi personligt hvert anlæg i henhold til de forud aftalte positioner. Vi gør dette så lydløst som muligt for ikke at forstyrre dine medarbejdere, mens de arbejder. Hvis dit kontor ligger uden for Københavnsområdet, vil vores fragtbud levere planter til dit dørtrin.

Overdragelse & Pleje

Vi giver dig omfattende instruktioner om, hvordan i plejer jeres planter. Hver enkelt plante vil blive præsenteret, og efter levering vil en individuel PDF-fil blive sendt til dig. Hvis du vælger at tilføje vores planteservice, servicerer vi jeres planter hver uge og samtidig garanterer deres sundhed. Hvis en plante skulle dø, bytter vi den til en ny uden beregning. 

Få et skræddersyet tilbud eller udforsk vores eksisterende plantepakker

Hvis du ønsker en standardiseret løsning kan du vælge en af vores plantepakke eller kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Jungle pakke
Har du altid haft en lille drøm om at skabe en indendørs jungle, men ved du ikke helt, hvor du skal begynde? Fortvivl ikke! Vores Jungle-pakke indeholder særligt udvalgte planter, der er nemme at passe og samtidig giver grønne fingre mulighed for at prøve sig frem med 4 forskellige plantetyper.
Se Junglepakke
Kentiapalme
KENTIAPALME Fra Stillehavets sandstrande til Hollywood settings. Kentiapalmen, eller Howea Forsteriana, er en elegant luftrensende stueplante, der også kaldes for Hollywood-palmen, fordi den så ofte bruges på set til film og tv. Du kender den på dens lange blade, der udfolder sig fra midten af palmen, som giver en lækker fylde til rummet. Den er…
Opstammet Monstera
OM OPSTAMMET MONSTERA Boligmagasinernes grønne touch. De store blade med dybe flige giver et smukt skyggespil og tropisk præg i boligen. Det er ikke uden grund at planten findes på alle designere og indretningsarkitekters ønskeliste. Opstammet Monstera tilhører en planteslægt med over 50 arter, der kan vokse sig op til 18 meter, når de klatrer…
Monstera Xanadu
MONSTERA XANADU Monstera Xanadu har sin oprindelse i Sydamerika, hvor den trives i de frodige skove i Brasilien og Paraguay. Som en plante med en lang historie bag sig har Philodendron Xanadu længe været beundret for sine dekorative egenskaber og lette plejebehov. Oprindeligt dyrket i regnskovene i, har den nu fundet sit hjem i vores stuer,…
Bregne
BREGNE Bregner har en lang historie i verden af botanik og havearbejde. De har været populære i århundreder på grund af deres skønhed og alsidighed. Bregneplanter kan bruges i en række forskellige indstillinger, fra hængende kurve og potteplanter til større beplantninger i havebede og skovområder. Bregneplanter er kendt for deres karakteristiske bladfjer, der ofte er…

Kunder

Vi har hjulpet en bred vifte af virksomheder i mange forskellige erhverv med deres grønne indretning

Se Vores Proces

Få et indblik i, hvordan vi arbejder
Stort netværk af gartnerier
Vi har kontakter til planterskoler og gartnerier over hele europa. Derfor har vi et utroligt omstændigt netværk til at finde de bedste og sundeste planter. En stor del af vores stueplanter kommer også fra danske gartnerier.
Indkøb
Næsten alle vores planter håndplukkes og kultiveres, så de fremstår i bedste og sundeste tilstand. Det er vores kvalitetsgaranti.
Langsomt voksende
Vi sælger kun planter, som er "slow-grow" - dvs. planter som kun er vækstet under naturligt lys og ikke med UV lamper. Det giver stærkere, sundere og pænere planter.
Ingen spor efterladt
Vi efterlader altid jeres lokaler i pæn tilstand, så I kan forsætte arbejdet uden forstyrrelser.
Eftersyn & Plantepleje
Ønsker jeres virksomhed plantepleje på jeres løsning, så tilbyder vi også det. Uanset om I tilkøber plantepleje eller ej, så vejleder vi altid grundigt omkring pleje af alle planterne. I modtager også en individuel og skræddersyet plejeplan på PDF.
Det tunge arbejde
Når i bestiller planter og krukker fra Plantekøb, sørger vi for det tunge og bøvlede arbejde, så I kan fokusere på at holde jeres forretning i gang. Vores erfaring og viden gør det til en smidig proces, som ikke forstyrrer jeres daglige rutine.

Udtalelser

Se hvad nogle af vores kunder siger

Vi er yderst tilfredse med kvaliteten af de planter, vi har modtaget fra din virksomhed. De har beriget vores kontormiljø og skabt en positiv atmosfære.

Anne H

Anne H

Carlsberg

Super service og de fineste planter!!! Kæmpe anbefaling herfra 🙂

Sarah

Sarah

ReDo

Vi er yderst tilfredse med kvaliteten af de planter, vi har modtaget fra din virksomhed. De har beriget vores kontormiljø og skabt en positiv atmosfære.

Betinna

Betinna

Vitamin Well

Kontakt os for individuelt tilbud


Info

[email protected]
+45 28 78 26 18
Hillerødvej 8 Alsønderup 3400
CVR: 42049409