Plantekøb

Hvem er vi

Hvad ønsker vi

Vi ønsker at danskerne skal have mere grønt ind i deres hjem. Den hektiske hverdag i byen efterlader begrænset mulighed for at mærke naturen – det synes vi, der skal laves om på. Stueplanter giver glæde, de pynter og er sunde for indeklimaet. 

Det skal være nemt for dig at få stueplanter. Derfor ordner vi hele processen for dig; vi plukker den flotteste plante, og placere den i din krukke med jord, herefter leverer vi den til din dør efter aftale.

Det er vigtigt for os, at du er glad for netop din stueplante. Vi ved, at det er en tillidssag at lade andre om at vælge noget så særegent som planter. De vil altid variere i udseende, størrelse og farve, og derfor går vi altid meget op i at vælge den flotteste plante til dig. Vi ønsker du skal være tilfreds med dit køb, og derfor kan vi med ro i sjælen tilbyde: 100% tilfredshedsgaranti

Grøn Profil

Vi går op i, at vores planter er dyrket miljøvenligt og transporteret ligeledes. Derfor importerer vi altid større partier hjem fremfor enkelte planter. Dette sænker prisen og samtidig er det godt for miljøet.

Det er vores mål at vi i 2021 er Co2 neutrale. 

Indehavere

Thomas Nørresø

Thomas er marketing ansvarlig og er vores haj med alt det tekniske. Han har arbejdet med markedsføring i 5 år og står for udviklingen af vores brand

Philip Müller
Philip har været iværksætter i over 10 år. Han har opbygget et stærkt netværk i hele europa, der har hjulpet os med at finde de bedste leverandører af kvalitetsplanter. Philip står for indkøb, og administration.

Mark Thomas J.
Mark står for den daglige drift, mailbesvarelser og det tekniske i virksomheden, heriblandt hjemmeside mv.

Vi har hertil 2 deltidsansatte, som hjælper på gartneriet og med sociale medier.

Det skal være nemt og bekvemt
Vi leverer til døren med jord og krukke, så du slipper for alt besværet.
VI FOKUSERER PÅ SPECIeLLE PLANTER
Vi vil gerne sælge planter andre ikke har - og gerne i mange størrelser. Samtidig skal kvaliteten være i top og kundeservicen personlig.
Plantekøb
Om os
Vi ønsker det skal være nemt for dig at få stueplanter til dig hjem. Derfor ordner vi hele processen for dig; vi udvælger den flotteste plante og opsætter den i en krukke, herefter leverer vi til din dør efter aftale.
100% tilfredsgaranti
Nunc feugiat lorem quis massa consectetur dignissim. Vestibulum iaculis ultricies est, in dignissim elit maximus laoreet.
02.
Nunc feugiat lorem quis massa consectetur dignissim. Vestibulum iaculis ultricies est, in dignissim elit maximus laoreet.

Meet The Team

Fully-licensed and insured flooring experts
with over 20 years of experience

Brianna Grant

Founder and Co-owner

Jack Grant

Founder and Co-owner

Mark Grant

Floor Technician