OM PLANTEKØB

Hej - vi er Mark, Phillip og Thomas fra dit planteteam. Sammen skaber vi nyt liv i veldesignede hjem med håndplukkede planter
Direktør & Drift
Philip Müller
Philip står for administrationen i vores virksomhed. Det er også ham du taler med, hvis du ringer til os. Udover dette har Philip et stærkt netværk med lokale gartnerier, så vi altid får leveret de sundeste, pæneste og mest bæredygtige planter. Vi kalder det bæredygtige planter, da de er vokset "slow-grow" under naturligt lys og med kort transport til vores eget gartneri.
Web & Drift
Mark Tomasi
Mark står for den daglige drift, mailbesvarelser og det tekniske i virksomheden, heriblandt hjemmesiden. Mark er desuden at finde på vores gartneri, hvor han passer og plejer alle vores planter.
Marketing
Thomas Nørresø
Thomas er marketing ansvarlig og er vores haj med alt det der hører til. Han har arbejdet med markedsføring i 5 år og står for udbredelsen af vores brand. Thomas forsøger at kommunikere den høje service vi leverer i Plantekøb, så planter bliver mere tilgængelige for danskerne.

VORES RØDDER

Velkommen til din professionelle planteshop.
Vi gør din bolig mere grøn med eksklusive slow-grow stueplanter i økologisk jord.
Håndplukket, høstet og kultiveret i gode gartnerier.

For kvalitet starter med vores forståelse for gode rødder.
Det giver dig de bedste planter til din boligindretning - og 2 ugers tilfredshedsgaranti.

Her er ingen 70 kilos krukker på kantstenen.
Når du bestiller os hos, hjælper vi dig med alt fra levering og placering til opsætning og råd til plantepleje. Det synes vi, er god service.

Med Plantekøb får du glæden af grønne kroge uden besværet.
Giv dit hjem en ny hyggelig atmosfære. Find din næste stueplante her.

Se alle vores stueplanter her