Roser

De klassiske roser er en perfekt måde at vise din kærlighed, og findes der noget mere romantisk end en stor buket friske, blodrøde roser? Den smukke og fortryllende farve er blevet et universelt symbol på lidenskab, romantik og passion.

Fandt 3 produkter
12065
Hvide Roser 40 - 60 cm
Fra 250 kr
12054
Røde Roser 40 - 60 cm
Fra 250 kr
12067
Pink Roser 40 - 60 cm
Fra 250 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 200kr rabat på dit første køb.


Køb roser online hos Plantekøb

Vi tilbyder roser af topkvalitet til billige penge. Som udgangspunkt er vi 10-20kr billigere på hver rose en gennemsnitsprisen på markedet.
Roserne klargøres inden levering, hvilket består i at klippe bunden af stilken (i en 45 graders vinkel), samt fjerne de nederste rosenblade fra stilken. Dette medvirker til at roserne holder i længere tid.

Vi sælger roser i Pink, Hvid og Rød farve, hvori sidste nævnte er den mest klassiske farve til roser, som oftest bruges i romantiske forbindelser.
Hvide roser er gode til arrangementer, som fødselsdage, konfirmationer eller receptioner, hvor stemningen er mindre romantisk og mere formel.
Pink roser er populære, som kærlighedsroser, hvis man ønsker noget utraditionelt og anderledes.

Dine roser leveres i hvidt fidele papir og er godt pakket ind, så de er klar til at komme direkte i en vase. Du har mulighed for at skrive et kort, som vi tillægger planterne uden beregning.

Hvilke roser er mest hårdføre?

Vi sælger primært David Austin Roser, som også kaldes Engelske roser, da de er kendetegnet som, at holde længere, men også at have fylde og den særlige karakteristisk duft, som man forbinder roser med. Har du ønsker til andre slags roser, som fx. Floribunda Roser, Hybrid Tea Roser, Shrub Roser, så kan det også rekvireres. Giv os blot et kald og så finder vi en løsning.

Hvordan holder man sine roser bedst muligt?

For at optimere udseendet og holdbarheden af dine roser kan du gøre flere ting. Vi forbereder altid dine roser, ved at klippe bunden og fjerne blade, så de ikke står i vandet og rådner. Det er vigtigt at du stiller dine roser i køligt vand (10-15 grader), og skifter det daglig, for at undgå fordærvelse af stilkene. Opbevar blomsterne så køligt, som muligt (dog frostfrit) og stil dem gerne i en kælder eller på terrassen natten over. Så holder de længere.