Hængeasparges Asparagus Sprengeri

85 kr160 kr

HØJDE 25 - 35 cm
INDIREKTE LYS
100 % garanti
Vælg din krukke her
Ingen krukke
Ryd
Kundeservice
+4528782618
100% TILFREDSHEDSGARANTI
Vi vil altid garantere for kvaliteten af vores planter og kan med tryghed tilbyde dig 100% tilfredshedsgaranti.

Skulle du imod forventning ikke være glad for din nye plante vil vi tilbyde dig en ny eller give dig pengene retur! Vi går op i tilfredse kunder. Derfor kan du altid handle trygt hos os når du køber dine nye planter. Du vil altid være i gode hænder og vi vil give dig en god oplevelse både før, under og efter dit køb.

Hvis du ønsker, at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du kontakte os på mail på [email protected].

 Når vi har modtaget din henvendelse vil vi tage hånd om sagen og vende retur inden for 2 arbejdsdage.
HVORDAN VÆLGER VI PLANTEN
Vi vil altid tilbyde dig en frisk, sund og flot plante som vi selv kan stå 100% indenfor. Når du køber en plante hos os, vil vi personligt selv plukke det flotteste og sundeste eksemplar ud af mange til dig og dit hjem.
PLACERING OG VEJLEDNING
Afhængigt af hvilken plante du vælger, har de forskellige behøv i forhold til placering og pleje for at trives bedst muligt i dit hjem. Nogle kræver mere omsorg og vanding end andre, mens nogle kan passe sig selv bedre. Du kan læse mere om pleje og hvad netop den plante som du har valgt, har brug for længere nede på denne side. Vi står som altid også klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis der skulle være nogen tvivl eller hvis du skulle have nogle spørgsmål – kontakt os endelig!

Hvis du køber en plante hos os med krukke, hjælper vi også med placering og vejledning når vi afleverer planten (Gælder kun i København og omegn).
Fremragende - 4.8 ud af 5 five stars!
Fungerede perfekt
Nemt at bruge hjemmesiden, levering og gode råd til pasning/vanding.
Christian Trasborg-Jensen
Virkelig god og hurtig kundeservice
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Camilla
Fantastisk service og top kvalitet på..
Fantastisk service og top kvalitet på planterne. Vi købte 4 planter og to krukker. Alt ble leveret og installeret indenfor aftalt tid og med godt humør. Kan varmt anbefales!
Johan
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse - super god service!
Sune
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Christian
Super oplevelse
Super oplevelse - nem og perfekt levering!
Nina M.
Service minded
Service minded! Go hjælp!
Ida
Helt fantastisk service og guidens.
Helt fantastisk service og guidens. Er så glad for min nye plante som giver liv til rummet
Jimmie Larsen
Alt perfekt og personligt elsker det
Alt perfekt og personligt elsker det
Anne
Rigtig gode erfaringer med Plantekøb
Jeg har brugt Plantekøb som leverandør i flere omgange. Det har hver gang været en positiv oplevelse. Planterne har alle været af højeste kvalitet og den medfølgende vejledning om deres optimale pleje har været meget værdifuld.
Laust Knudsen
Tak fra en tilfredskunde.
Jeg har nu handlet hos Plantekøb to gange og er meget tilfreds. Deres service og kundepleje er above and beyond. Planterne er superfine. Alt er godt. Tak Philip - 5 stjerner fra mig. ♥
Kira Bodensted
Meget tilfreds
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Karin Vestergaard
Amazing service and quality plants!
Received my plants very quickly and they were all in great condition. Plantekoeb was also very flexible with their delivery which was very helpful. Overall, great service!
ymt
Meget høj kvalitet på planterne
Meget høj kvalitet på planterne og fantastisk service. Anbefales.
Mark Jørgensen
BESKRIVELSE

HÆNGEASPARGES ASPARAGUS SPRENGERI

Asparagus Sprengeri, eller det mere mundrette Hængeasparges eller Smaragdasparges, er en stedsegrøn plante, der især er populær på grund af sit lette og elegante udtryk. Med sine lange slanke stængler, der er tæt dækket af korte nåleformede blade, har planten et fjerlet og luftigt udseende, der gør den utrolig dekorativ i både buketter og indretningen.

Med tiden kan stænglerne blive op til 1-2 meter lange, hvilket også gør den perfekt som hængeplante. Udnyt de høje placeringer i hjemmet og lad plantens smaragdgrønne blade hænge smukt ned over f.eks. en høj bogreol eller et køkkenskab.

Hængeasparges Asparagus Sprengeri er virkelig indbegrebet af et friskt pust i indretningen!

PLEJE

Hængeasparges Asparagus Sprengeri kommer oprindeligt fra Sydafrika og er vant til varme og høj luftfugtighed. Den trives ved almindelige indendørstemperaturer, men kan ikke tåle temperaturer under 15 grader og bør holdes væk fra træk. Den skal helst placeres et sted med indirekte lys og har godt af at blive drejet en kvart omgang hver uge for at få en smuk jævn vækst.

Planten er vild med fugt og skal vandes rigeligt, når jorden føles tør. Dog må den ikke tørre helt ud mellem vandinger. En ideel jord er jævn fugtig uden at være våd. I de kolde vintermåneder skal den imidlertid vandes lidt sjældnere. Hvis du vil give din Hængeasparges lidt ekstra kærlighed, kan du spraye den med lidt vand en gang imellem.
Om sommeren skal planten vandes hver 2. dag. Vand gerne fra bunden ved at løfte plastik potten op og vand ned i potten. Sæt så planten ned i krukken og lad den suge nedefra.

Moderat krævende
Placeres i indirekte lys
Vandes ca. 1-2 gange hver uge
Planten måler ca. 25 - 35 cm fra gulv til top.
Inderkrukken måler 12 cm
21