Femte

Femte er et stort kontorfælleskab på Bredgade, som huser diverse selvstændige firmaer. De ønskede en fælles løsning på ca 30 planter og krukker til de nyrenoverede lokaler. Vi håndplukkede alle planter direkte hos leverandøren og havde derfor 100% indflydelse på valget af hver enkelt plante og krukker. Efterfølgende rådgav vi rengøringspersonalet i pleje og planterne står stadig flot den dag i dag. Vi har besøgt Femte en enkelt gang for at trimme og omplante planterne.

Kontakt os i dag

Femte's ønske om ensartet pleje

En skræddersyet løsning
Nemme planter til Femte

Nemme planter til Femte

Det var vigtigt for Femte, at planterne var nemme at pleje, men samtidig af en anseelig størrelse. Vi besøgte de flotte lokaler på Bredgade og deltog i et møde med deres indretningsarkitekt. Sammen faldt valget faldt på Opstammede Violinfigener, Forgrenede Violinfigener og Ficus Audreys i størrelsen 180-220cm.

Håndplukkede planter

Håndplukkede planter

Alle planter blev håndplukket hos to af leverandører. Her blev alle planterne inspiceret, hvor vi gennemgår udseende, symmetri, rodnet, skader og skadedyr.
Herfra blev de leveret på vores gartneri.

Leveret og opsat

Leveret og opsat

Planterne leveres direkte på kontoret. Vi kørte planterne ind på vogne og var meget opmærksomme på ikke at forstyrre de arbejdende. Placeringerne for planterne var planlagt i møderne optil og derfor blev det til en meget effektiv proces.

Overdragelse

Overdragelse

Femte ønskede ikke plejeservice og derfor skulle de instrueres i, hvordan planterne skulle plejes. Vi udførte en grundig vejledning på PDF, hvor vi samtidig havde et efterfølgende møde med rengøringspersonalet, som var ansvarlig for plejen. Overdragelsen har været succesfuld og planterne har det stadig godt her 2 år efter.

Alt-i-én løsning

Vi tilbyder en samlet løsning der tillader jer at fokusere og arbejde uden at processen optager ressourcer. Alle vores planter leveres plantet og vi løfter altid planterne ind på den ønskede placering. Vi rådgiver og vejleder om pleje, så planterne vil trives i mange år frem.

Planter gavner kontoret på mange måder

Planter hjælper med at reducere stress, renser luftkvaliteten på kontoret og skaber et indbydende miljø, som øger kreativiteten og produktivitet blandt medarbejderne.

Personlig og individuel rådgivning

Vi tilbyder alt fra plantepakker til mere unikke og skræddersyede løsninger. Uanset hvad du ønsker, så vil vi sammen finde den perfekte løsning, som opfylder jeres vision om den moderne arbejdsplads. Vi starter oftest med et visit på kontoret for at se mulighederne. Her gennemgår vi jeres umiddelbare ønsker til plantetyper. Her matcher vi dem med plejeforhold og lysindfald for hvert lokale. Er det ikke muligt at komme på visit gennemgår vi lokaler på fx FaceTime.

Planter af ekstraordinær kvalitet

Vi udvælger omhyggeligt hver enkelt plante for at være sikker på, at den er sund, symmetrisk og
smuk. Vores omfattende netværk af gartnerier giver os mulighed for kun at vælge det bedste og mest bæredygtige produkt. Vi bruger i høj grad danske planteskoler. Alt sammen produceret af slow-grow og uden kunstig belysning.

Kunder

Vi har hjulpet en bred vifte af virksomheder i mange forskellige erhverv med deres grønne indretning

Vi samler på glade kunder

Fremragende - 4.8 ud af 5 five stars!
Fungerede perfekt
Nemt at bruge hjemmesiden, levering og gode råd til pasning/vanding.
Christian Trasborg-Jensen
Virkelig god og hurtig kundeservice
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Camilla
Fantastisk service og top kvalitet på..
Fantastisk service og top kvalitet på planterne. Vi købte 4 planter og to krukker. Alt ble leveret og installeret indenfor aftalt tid og med godt humør. Kan varmt anbefales!
Johan
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse - super god service!
Sune
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Christian
Super oplevelse
Super oplevelse - nem og perfekt levering!
Nina M.
Service minded
Service minded! Go hjælp!
Ida
Helt fantastisk service og guidens.
Helt fantastisk service og guidens. Er så glad for min nye plante som giver liv til rummet
Jimmie Larsen
Alt perfekt og personligt elsker det
Alt perfekt og personligt elsker det
Anne
Rigtig gode erfaringer med Plantekøb
Jeg har brugt Plantekøb som leverandør i flere omgange. Det har hver gang været en positiv oplevelse. Planterne har alle været af højeste kvalitet og den medfølgende vejledning om deres optimale pleje har været meget værdifuld.
Laust Knudsen
Tak fra en tilfredskunde.
Jeg har nu handlet hos Plantekøb to gange og er meget tilfreds. Deres service og kundepleje er above and beyond. Planterne er superfine. Alt er godt. Tak Philip - 5 stjerner fra mig. ♥
Kira Bodensted
Meget tilfreds
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Karin Vestergaard
Amazing service and quality plants!
Received my plants very quickly and they were all in great condition. Plantekoeb was also very flexible with their delivery which was very helpful. Overall, great service!
ymt
Meget høj kvalitet på planterne
Meget høj kvalitet på planterne og fantastisk service. Anbefales.
Mark Jørgensen

Levering

Vi leverer til hele DK. Fragten er gratis i Nordsjælland og København ved køb over 1.200.- kr.
Øvrige dk 499.- kr eller fri fragt ved køb 
over 4.000.- kr.

Kontakt os for individuelt tilbud


Info

[email protected]
+45 28 78 26 18
Hillerødvej 8 Alsønderup 3400
CVR: 42049409