Hellig Kors Kirke

Hellig Kors Kirke ønskede at indrette deres nylige renoveret møderum med flotte planter. Vi blev enige om, at vælge få, men store og prægtige planter, hvor valget faldt på store opstammede Violinfigener, en fyldig Monstera Xanadu og en Strelitzia Nicolai. Det var vigtigt at krukkerne skulle passe med kirkes rustikke omgivelser, hvorfor vi valgte vores Kinesiske Keramik krukker i forskellige størrelse.Vi var først på visit hos Hellig Kors Kirke for at besigtige lokalerne, og vurdere hvor planterne skulle stå ift. lys og trivsel. Vi hjalp kunden med omorganisering af møbler, så vi endte med ny og flot løsning, hvor både planter, møbler og miljø gik sammen i balance.

Kontakt os i dag

En velkendt case!

Endnu en kirke fra området søgte grøn indretning
Indledende visit til kirken

Indledende visit til kirken

Som med øvrige kirker vi har besøgt anbefaler vi altid noget simpelt og rustisk. Det skal falde i ét med kirkernes historie og arkitektur. Derfor anbefaler vi altid at kirken går med Kinesisk Keramik, som har et rustikt udseende.

Faldet faldt desuden på Opstammet Violinfigen, Monstera Xanadu og Strelitzia Nicolai.

Indretningen

Indretningen

Da alle møbler ikke var helt på plads endnu, måtte vi bruge lidt tid med personale på at finde den optimale kombination af de nye møbler og planterne. Ønsket var at skabe et hyggeligt "café-hjørne", hvor man kunne sætte sig i en Oase og nyde en kop kaffe.

Philip havde gode idéer til dette og med et par rokeringer af møbler og planter blev der til sidst fundet en super løsning, som ser brandgodt ud!

Levering og opsætning

Levering og opsætning

Leveringen gik smertefrit. Rummet var i stueplan - planterne var i en størrelse, så vi kunne levere dem i vores egen bil.

Overdragelse

Overdragelse

Hellig Kors Kirke ønskede ikke plantepleje og ville stå for det selv. Vi udførte en omstændig PDF fil med den individuelle pleje og arrangerede et møde med pedellen, som sidenhen har varetaget plejen!

Alt-i-én løsning

Vi tilbyder en samlet løsning der tillader jer at fokusere og arbejde uden at processen optager ressourcer. Alle vores planter leveres plantet og vi løfter altid planterne ind på den ønskede placering. Vi rådgiver og vejleder om pleje, så planterne vil trives i mange år frem.

Planter gavner kontoret på mange måder

Planter hjælper med at reducere stress, renser luftkvaliteten på kontoret og skaber et indbydende miljø, som øger kreativiteten og produktivitet blandt medarbejderne.

Personlig og individuel rådgivning

Vi tilbyder alt fra plantepakker til mere unikke og skræddersyede løsninger. Uanset hvad du ønsker, så vil vi sammen finde den perfekte løsning, som opfylder jeres vision om den moderne arbejdsplads. Vi starter oftest med et visit på kontoret for at se mulighederne. Her gennemgår vi jeres umiddelbare ønsker til plantetyper. Her matcher vi dem med plejeforhold og lysindfald for hvert lokale. Er det ikke muligt at komme på visit gennemgår vi lokaler på fx FaceTime.

Planter af ekstraordinær kvalitet

Vi udvælger omhyggeligt hver enkelt plante for at være sikker på, at den er sund, symmetrisk og
smuk. Vores omfattende netværk af gartnerier giver os mulighed for kun at vælge det bedste og mest bæredygtige produkt. Vi bruger i høj grad danske planteskoler. Alt sammen produceret af slow-grow og uden kunstig belysning.

Kunder

Vi har hjulpet en bred vifte af virksomheder i mange forskellige erhverv med deres grønne indretning

Vi samler på glade kunder

Fremragende - 4.8 ud af 5 five stars!
Fungerede perfekt
Nemt at bruge hjemmesiden, levering og gode råd til pasning/vanding.
Christian Trasborg-Jensen
Virkelig god og hurtig kundeservice
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Camilla
Fantastisk service og top kvalitet på..
Fantastisk service og top kvalitet på planterne. Vi købte 4 planter og to krukker. Alt ble leveret og installeret indenfor aftalt tid og med godt humør. Kan varmt anbefales!
Johan
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse - super god service!
Sune
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Super venlig og kvalitetsbevidst service
Christian
Super oplevelse
Super oplevelse - nem og perfekt levering!
Nina M.
Service minded
Service minded! Go hjælp!
Ida
Helt fantastisk service og guidens.
Helt fantastisk service og guidens. Er så glad for min nye plante som giver liv til rummet
Jimmie Larsen
Alt perfekt og personligt elsker det
Alt perfekt og personligt elsker det
Anne
Rigtig gode erfaringer med Plantekøb
Jeg har brugt Plantekøb som leverandør i flere omgange. Det har hver gang været en positiv oplevelse. Planterne har alle været af højeste kvalitet og den medfølgende vejledning om deres optimale pleje har været meget værdifuld.
Laust Knudsen
Tak fra en tilfredskunde.
Jeg har nu handlet hos Plantekøb to gange og er meget tilfreds. Deres service og kundepleje er above and beyond. Planterne er superfine. Alt er godt. Tak Philip - 5 stjerner fra mig. ♥
Kira Bodensted
Meget tilfreds
Super service og de fineste planter!!!! Kæmpe anbefaling herfra :)
Karin Vestergaard
Amazing service and quality plants!
Received my plants very quickly and they were all in great condition. Plantekoeb was also very flexible with their delivery which was very helpful. Overall, great service!
ymt
Meget høj kvalitet på planterne
Meget høj kvalitet på planterne og fantastisk service. Anbefales.
Mark Jørgensen

Levering

Vi leverer til hele DK. Fragten er gratis i Nordsjælland og København ved køb over 1.200.- kr.
Øvrige dk 499.- kr eller fri fragt ved køb 
over 4.000.- kr.

Kontakt os for individuelt tilbud


Info

[email protected]
+45 28 78 26 18
Hillerødvej 8 Alsønderup 3400
CVR: 42049409